文献
J-GLOBAL ID:201002255889558009
整理番号:10A0037318
皮付オオムギの製粉性状およびその熱および糊化性状
Milling behavior of hulled barley and its thermal and pasting properties
著者 (2件):
SHARMA Paras
(Dep. of Food Sci. and Technol., Guru Nanak Dev Univ., Amritsar, 143005 Punjab, IND)
,
GUJRAL Hardeep Singh
(Dep. of Food Sci. and Technol., Guru Nanak Dev Univ., Amritsar, 143005 Punjab, IND)
資料名:
Journal of Food Engineering
(Journal of Food Engineering)
巻:
97
号:
3
ページ:
329-334
発行年:
2010年04月
JST資料番号:
C0838B
ISSN:
0260-8774
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)