文献
J-GLOBAL ID:201002256270268185
整理番号:10A0544839
いくつかの食事炭水化物はモルモットモデルのListeria感染を促進するが,他の炭水化物はそれを予防する
Certain dietary carbohydrates promote Listeria infection in a guinea pig model, while others prevent it
著者 (8件):
EBERSBACH Tine
(National Food Inst., Technical Univ. of Denmark, Morkhoj Bygade 19, 2860 Soeborg, DNK)
,
JORGENSEN Julie Boeck
(National Food Inst., Technical Univ. of Denmark, Morkhoj Bygade 19, 2860 Soeborg, DNK)
,
HEEGAARD Peter Michael
(National Veterinary Inst., Technical Univ. of Denmark, Buelowsvej 27, 1790 Copenhagen V, DNK)
,
LAHTINEN Sampo J.
(Danisco Finland, Health & Nutrition, Sokeritehtaantie 20, 02460 Kantvik, FIN)
,
OUWEHAND Arthur C.
(Danisco Finland, Health & Nutrition, Sokeritehtaantie 20, 02460 Kantvik, FIN)
,
POULSEN Morten
(National Food Inst., Technical Univ. of Denmark, Morkhoj Bygade 19, 2860 Soeborg, DNK)
,
FROKIAER Hanne
(Dep. of Basic Sciences and Environment Fac. of Life Sciences, Copenhagen Univ. Thorvaldsensvej 40, 1871 ...)
,
LICHT Tine Rask
(National Food Inst., Technical Univ. of Denmark, Morkhoj Bygade 19, 2860 Soeborg, DNK)
資料名:
International Journal of Food Microbiology
(International Journal of Food Microbiology)
巻:
140
号:
2-3
ページ:
218-224
発行年:
2010年06月15日
JST資料番号:
A0434C
ISSN:
0168-1605
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
オランダ (NLD)
言語:
英語 (EN)