文献
J-GLOBAL ID:201002257003793773
整理番号:10A0151511
パプリカ(Capsicum annuum)の主要カロテノイドである食餌性カプサンチンはラットの血漿高密度リポ蛋白質-コレステロールレベルと肝臓遺伝子発現を変化させる
Dietary capsanthin, the main carotenoid in paprika (Capsicum annuum), alters plasma high-density lipoprotein-cholesterol levels and hepatic gene expression in rats
著者 (2件):
AIZAWA Koichi
(Kagome Co., Ltd, Tochigi, JPN)
,
INAKUMA Takahiro
(Kagome Co., Ltd, Tochigi, JPN)
資料名:
British Journal of Nutrition
(British Journal of Nutrition)
巻:
102
号:
12
ページ:
1760-1766
発行年:
2009年12月28日
JST資料番号:
B0336A
ISSN:
0007-1145
CODEN:
BJNUA
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)