文献
J-GLOBAL ID:201002257228493590
整理番号:10A0761210
ヨーグルトペプチドの酸化防止活性:パート1-ω-3脂肪酸富化ミルクにおけるin vitro実験及び評価
Antioxidant activity of yoghurt peptides: Part 1-in vitro assays and evaluation in ω-3 enriched milk
著者 (4件):
SABEENA FARVIN K.h.
(Section for Aquatic Lipids and Oxidation, National Food Inst. (DTU-Food), Technical Univ. of Denmark, B. 221 ...)
,
BARON Caroline P.
(Section for Aquatic Lipids and Oxidation, National Food Inst. (DTU-Food), Technical Univ. of Denmark, B. 221 ...)
,
NIELSEN Nina Skall
(Section for Aquatic Lipids and Oxidation, National Food Inst. (DTU-Food), Technical Univ. of Denmark, B. 221 ...)
,
JACOBSEN Charlotte
(Section for Aquatic Lipids and Oxidation, National Food Inst. (DTU-Food), Technical Univ. of Denmark, B. 221 ...)
資料名:
Food Chemistry
(Food Chemistry)
巻:
123
号:
4
ページ:
1081-1089
発行年:
2010年12月15日
JST資料番号:
H0766A
ISSN:
0308-8146
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)