文献
J-GLOBAL ID:201002257265132433
整理番号:10A0188654
SEUROP法および画像分析システムによるスペイン品種の若い雄牛屠畜体からの肉歩留りおよび市販肉カットの予測
Predicting meat yields and commercial meat cuts from carcasses of young bulls of Spanish breeds by the SEUROP method and an image analysis system
著者 (5件):
OLIVER A.
(Departamento de Produccion Agraria, Universidad Publica de Navarra, Campus de Arrosadia, 31006 Pamplona, ESP)
,
MENDIZABAL J.a.
(Departamento de Produccion Agraria, Universidad Publica de Navarra, Campus de Arrosadia, 31006 Pamplona, ESP)
,
RIPOLL G.
(Centro de Investigacion y Tecnologia Agroalimentaria, Gobierno de Aragon, Montanana 930, 50059 Saragossa, ESP)
,
ALBERTI P.
(Centro de Investigacion y Tecnologia Agroalimentaria, Gobierno de Aragon, Montanana 930, 50059 Saragossa, ESP)
,
PURROY A.
(Departamento de Produccion Agraria, Universidad Publica de Navarra, Campus de Arrosadia, 31006 Pamplona, ESP)
資料名:
Meat Science
(Meat Science)
巻:
84
号:
4
ページ:
628-633
発行年:
2010年04月
JST資料番号:
T0789A
ISSN:
0309-1740
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)