文献
J-GLOBAL ID:201002257720847055
整理番号:10A0445109
4唐辛子品種(Capsicum annuum L.)の生物活性化合物,抗酸化能力及び腸管生体接触性
Bioactive Compounds of Four Hot Pepper Varieties (Capsicum annuum L.), Antioxidant Capacity, and Intestinal Bioaccessibility
著者 (3件):
HERVERT-HERNANDEZ Deisy
(Universidad Complutense de Madrid, Madrid, ESP)
,
SAYAGO-AYERDI Sonia G.
(Universidad Complutense de Madrid, Madrid, ESP)
,
GONI Isabel
(Universidad Complutense de Madrid, Madrid, ESP)
資料名:
Journal of Agricultural and Food Chemistry
(Journal of Agricultural and Food Chemistry)
巻:
58
号:
6
ページ:
3399-3406
発行年:
2010年03月24日
JST資料番号:
C0251A
ISSN:
0021-8561
CODEN:
JAFCAU
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)