文献
J-GLOBAL ID:201002258508835914
整理番号:10A0189549
日本の伝統的食品内の食事性亜硝酸塩は健常者被験者の拡張期血圧を低める
Dietary nitrate in Japanese traditional foods lowers diastolic blood pressure in healthy volunteers
著者 (5件):
SOBKO Tanja
(Kyorin Univ. School of Medicine, 1860004 Tokyo, JPN)
,
SOBKO Tanja
(CLINTEC, Karolinska Institutet, S-141 86 Stockholm, SWE)
,
MARCUS Claude
(CLINTEC, Karolinska Institutet, S-141 86 Stockholm, SWE)
,
GOVONI Mirco
(Dep. of Physiology/Pharmacology, Karolinska Institutet, S-17177 Stockholm, SWE)
,
KAMIYA Shigeru
(Kyorin Univ. School of Medicine, 1860004 Tokyo, JPN)
資料名:
Nitric Oxide
(Nitric Oxide)
巻:
22
号:
2
ページ:
136-140
発行年:
2010年02月15日
JST資料番号:
W0926A
ISSN:
1089-8603
資料種別:
逐次刊行物 (A)
発行国:
オランダ (NLD)
言語:
英語 (EN)