文献
J-GLOBAL ID:201002259125486904
整理番号:10A0773556
イタリアの酪農食品の発酵中ミクロフローラ内のテトラサイクリンおよびエリスロマイシン耐性グラム陽性球菌の同定
Identification of tetracycline- and erythromycin-resistant Gram-positive cocci within the fermenting microflora of an Italian dairy food product
著者 (5件):
DEVIRGILIIS C.
(INRAN-National Res. Inst. on Food & Nutrition, Rome, ITA)
,
BARILE S.
(INRAN-National Res. Inst. on Food & Nutrition, Rome, ITA)
,
CARAVELLI A.
(INRAN-National Res. Inst. on Food & Nutrition, Rome, ITA)
,
COPPOLA D.
(INRAN-National Res. Inst. on Food & Nutrition, Rome, ITA)
,
PEROZZI G.
(INRAN-National Res. Inst. on Food & Nutrition, Rome, ITA)
資料名:
Journal of Applied Microbiology
(Journal of Applied Microbiology)
巻:
109
号:
1
ページ:
313-323
発行年:
2010年07月
JST資料番号:
A0635A
ISSN:
1364-5072
CODEN:
JAMIFK
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)