文献
J-GLOBAL ID:201002259373301872
整理番号:10A0143602
トウモロコシアミロースエクステンダ(ae)突然変異体澱粉のキャラクタリゼーション II 沸騰水温での酵素的加水分解後に残っている澱粉残基の構造と特性
Characterization of maize amylose-extender (ae) mutant starches: Part II. Structures and properties of starch residues remaining after enzymatic hydrolysis at boiling-water temperature
著者 (4件):
JIANG Hongxin
(Dep. of Food Sci. and Human Nutrition, Iowa State Univ., Ames, IA 50011, USA)
,
CAMPBELL Mark
(Truman State Univ., Kirksville, MO 63501, USA)
,
BLANCO Mike
(USDA-ARS/Plant Introduction Res. Unit, Ames, IA 50011, USA)
,
JANE Jay-lin
(Dep. of Food Sci. and Human Nutrition, Iowa State Univ., Ames, IA 50011, USA)
資料名:
Carbohydrate Polymers
(Carbohydrate Polymers)
巻:
80
号:
1
ページ:
1-12
発行年:
2010年03月25日
JST資料番号:
E0961A
ISSN:
0144-8617
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)