文献
J-GLOBAL ID:201002259471523069
整理番号:10A0139600
実験的汚染食品におけるノロウイルス遺伝群IIの固着性と不活性化に対する処理プロセスの影響
Effects of Technological Processes on the Tenacity and Inactivation of Norovirus Genogroup II in Experimentally Contaminated Foods
著者 (3件):
MORMANN Sascha
(Univ. Applied Sci., Lemgo, DEU)
,
DABISCH Mareike
(Univ. Applied Sci., Lemgo, DEU)
,
BECKER Barbara
(Univ. Applied Sci., Lemgo, DEU)
資料名:
Applied and Environmental Microbiology
(Applied and Environmental Microbiology)
巻:
76
号:
2
ページ:
536-545
発行年:
2010年01月
JST資料番号:
A0427A
ISSN:
0099-2240
CODEN:
AEMIDF
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)