文献
J-GLOBAL ID:201002259607486898
整理番号:10A0708290
ラットにおいて脂質低下作用及び酸化防止剤としてCrocus sativus(サフラン)及びその成分であるクロシンの可能性
Potential of Crocus sativus (saffron) and its Constituent, Crocin, as Hypolipideic and Antioxidant in Rats
著者 (2件):
ASDAQ Syed M. Basheeruddin
(Krupanidhi Coll. of Pharmacy, Bangalore, IND)
,
INAMDAR Mohammed Naseeruddin
(Al-Ameen Coll. of Pharmacy, Bangalore, IND)
資料名:
Applied Biochemistry and Biotechnology. Part A. Enzyme Engineering and Biotechnology
(Applied Biochemistry and Biotechnology. Part A. Enzyme Engineering and Biotechnology)
巻:
162
号:
2
ページ:
358-372
発行年:
2010年09月
JST資料番号:
E0344C
ISSN:
0273-2289
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)