文献
J-GLOBAL ID:201002259865404014
整理番号:10A0450804
ヒト腸内ウイルスのサロゲートの感染性へのクランベリージュースおよびクランベリー・プロアントシアニジンの効果
The effect of cranberry juice and cranberry proanthocyanidins on the infectivity of human enteric viral surrogates
著者 (3件):
SU Xiaowei
(Dep. of Food Sci. and Technol., Univ. of Tennessee-Knoxville, Knoxville, TN 37996, USA)
,
HOWELL Amy B.
(Marucci Center for Blueberry Cranberry Res., Rutgers Univ., Chatsworth, NJ, USA)
,
D’SOUZA Doris H.
(Dep. of Food Sci. and Technol., Univ. of Tennessee-Knoxville, Knoxville, TN 37996, USA)
資料名:
Food Microbiology
(Food Microbiology)
巻:
27
号:
4
ページ:
535-540
発行年:
2010年06月
JST資料番号:
A0012B
ISSN:
0740-0020
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)