文献
J-GLOBAL ID:201002260342619945
整理番号:10A0442988
4°Cに貯蔵中の新鮮なイチゴ(Fragaria ananassa Duch.Fengxiang品種)の貯蔵品質に及ぼすナノ包装の効果
Effect of Nano-Packing on Preservation Quality of Fresh Strawberry (Fragaria ananassa Duch. cv Fengxiang) during Storage at 4°C
著者 (7件):
YANG F. M.
(Nanjing Agricultural Univ., Nanjing, CHN)
,
LI H. M.
(Nanjing Agricultural Univ., Nanjing, CHN)
,
LI F.
(Nanjing Agricultural Univ., Nanjing, CHN)
,
XIN Z. H.
(Nanjing Agricultural Univ., Nanjing, CHN)
,
ZHAO L. Y.
(Nanjing Agricultural Univ., Nanjing, CHN)
,
ZHENG Y. H.
(Nanjing Agricultural Univ., Nanjing, CHN)
,
HU Q. H.
(Nanjing Agricultural Univ., Nanjing, CHN)
資料名:
Journal of Food Science
(Journal of Food Science)
巻:
75
号:
3
ページ:
C236-C240
発行年:
2010年04月
JST資料番号:
C0005A
ISSN:
0022-1147
CODEN:
JFDSAZ
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)