文献
J-GLOBAL ID:201002260470216110
整理番号:10A0797348
高強度パルス電場及び加熱加工したトマト果汁の冷蔵中の揮発性化合物及びフレーバー関連酵素の変化
Volatile compounds and changes in flavour-related enzymes during cold storage of high-intensity pulsed electric field- and heat-processed tomato juices
著者 (3件):
AGUILO-AGUAYO Ingrid
(Univ. Lleida, Lleida, ESP)
,
SOLIVA-FORTUNY Robert
(Univ. Lleida, Lleida, ESP)
,
MARTIN-BELLOSO Olga
(Univ. Lleida, Lleida, ESP)
資料名:
Journal of the Science of Food and Agriculture
(Journal of the Science of Food and Agriculture)
巻:
90
号:
10
ページ:
1597-1604
発行年:
2010年08月15日
JST資料番号:
C0351A
ISSN:
0022-5142
CODEN:
JSFAAE
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)