文献
J-GLOBAL ID:201002262366408948
整理番号:10A1086078
温度範囲20~40°Cにおけるホエー及びヨーグルト粉末スプレーの収着熱に対する温度及び水分活性の効果
EFFECTS OF TEMPERATURE AND WATER ACTIVITY ON THE SORPTION HEAT OF WHEY AND YOGURT POWDER SPRAY WITHIN THE TEMPERATURE RANGE 20-40C
著者 (3件):
STENCL Jiri
(Mendel Univ. Agriculture and Forestry in Brno, Brno, CZE)
,
JANSTOVA Bohumila
(Univ. Veterinary and Pharmaceutical Sci. Brno, Brno, CZE)
,
DRACKOVA Michaela
(Univ. Veterinary and Pharmaceutical Sci. Brno, Brno, CZE)
資料名:
Journal of Food Process Engineering
(Journal of Food Process Engineering)
巻:
33
号:
5
ページ:
946-961
発行年:
2010年10月
JST資料番号:
A0938B
ISSN:
0145-8876
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)