文献
J-GLOBAL ID:201002262462822160
整理番号:10A0222082
日本におけるフランスパンの官能記述のための用語集
LEXICON FOR THE SENSORY DESCRIPTION OF FRENCH BREAD IN JAPAN
著者 (5件):
HAYAKAWA Fumiyo
(National Agriculture and Food Res. Organization, Ibaraki, JPN)
,
UKAI Naoko
(Nichifutsu Shoji Co., Ltd., Tokyo, JPN)
,
NISHIDA Junji
(Nichifutsu Shoji Co., Ltd., Tokyo, JPN)
,
KAZAMI Yukari
(National Agriculture and Food Res. Organization, Ibaraki, JPN)
,
KOHYAMA Kaoru
(National Agriculture and Food Res. Organization, Ibaraki, JPN)
資料名:
Journal of Sensory Studies
(Journal of Sensory Studies)
巻:
25
号:
1
ページ:
76-93
発行年:
2010年02月
JST資料番号:
W0042A
ISSN:
0887-8250
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)