文献
J-GLOBAL ID:201002262579840932
整理番号:10A0389792
摩擦力学的処理によるコーンスターチのレオロジー的,熱物理的,構造的およびいくつかの物理的性質の修飾
Modification of rheological, thermophysical, textural and some physical properties of corn starch by tribomechanical treatment
著者 (6件):
HERCEG Zoran
(Fac. of Food Technol. and Biotechnology, Univ. of Zagreb, Zagreb, Pierottijeva 6, HRV)
,
BATUR Verica
(High School of Food Technol., Zagreb, Prelceva bb, HRV)
,
JAMBRAK Anet Rezek
(Fac. of Food Technol. and Biotechnology, Univ. of Zagreb, Zagreb, Pierottijeva 6, HRV)
,
BADANJAK Marija
(Fac. of Food Technol. and Biotechnology, Univ. of Zagreb, Zagreb, Pierottijeva 6, HRV)
,
BRNCIC Suzana Rimac
(Fac. of Food Technol. and Biotechnology, Univ. of Zagreb, Zagreb, Pierottijeva 6, HRV)
,
LALAS Vesna
(Fac. of Food Technol. and Biotechnology, Univ. of Zagreb, Zagreb, Pierottijeva 6, HRV)
資料名:
Carbohydrate Polymers
(Carbohydrate Polymers)
巻:
80
号:
4
ページ:
1072-1077
発行年:
2010年05月16日
JST資料番号:
E0961A
ISSN:
0144-8617
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)