文献
J-GLOBAL ID:201002262759621201
整理番号:10A0323268
Actinidia deliciosa中の物理化学的特質,可溶性糖類及び有機酸に及ぼす冷蔵及びオゾン処理の影響
Effect of cold storage and ozone treatment on physicochemical parameters, soluble sugars and organic acids in Actinidia deliciosa
著者 (3件):
BARBONI Toussaint
(Univ. of Corsica, UMR-CNRS SPE 6134, Equipe Feux, Campus Grossetti BP 52, 20250 Corte, FRA)
,
CANNAC Magali
(Univ. of Corsica, UMR-CNRS SPE 6134, Equipe Feux, Campus Grossetti BP 52, 20250 Corte, FRA)
,
CHIARAMONTI Nathalie
(Univ. of Corsica, UMR-CNRS SPE 6134, Equipe Feux, Campus Grossetti BP 52, 20250 Corte, FRA)
資料名:
Food Chemistry
(Food Chemistry)
巻:
121
号:
4
ページ:
946-951
発行年:
2010年08月15日
JST資料番号:
H0766A
ISSN:
0308-8146
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)