文献
J-GLOBAL ID:201002262853774330
整理番号:10A0544975
弱酸性修飾カッサバ澱粉から誘導した再結晶化鎖状α-d-(1→4)グルカンの構造と物理化学的性質およびin vitro消化性
Structural and physicochemical properties and in vitro digestibility of recrystallized linear α-d-(1→4) glucans derived from mild-acid-modified cassava starch
著者 (6件):
MUTUNGI C.
(Inst. of Food Technol. and Bioprocess Engineering, Technische Universitaet Dresden, D-01062 Dresden, DEU)
,
ONYANGO C.
(Max Rubner Inst., Schuetzenberg 12, D-32756, Detmold, DEU)
,
ROST F.
(Inst. of Food Technol. and Bioprocess Engineering, Technische Universitaet Dresden, D-01062 Dresden, DEU)
,
DOERT T.
(Dep. of Chemistry and Food Chemistry, Technische Universitaet Dresden, D-01062 Dresden, DEU)
,
JAROS D.
(Inst. of Food Technol. and Bioprocess Engineering, Technische Universitaet Dresden, D-01062 Dresden, DEU)
,
ROHM H.
(Inst. of Food Technol. and Bioprocess Engineering, Technische Universitaet Dresden, D-01062 Dresden, DEU)
資料名:
Food Research International
(Food Research International)
巻:
43
号:
4
ページ:
1144-1154
発行年:
2010年05月
JST資料番号:
D0633A
ISSN:
0963-9969
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)