文献
J-GLOBAL ID:201002263909085008
整理番号:10A0034028
可食性カニCancer pagurusの化学組成及び栄養品質に対する季節の影響
Effect of Season on the Chemical Composition and Nutritional Quality of the Edible Crab Cancer pagurus
著者 (8件):
BARRENTO Sara
(National Inst. of Biological Resources (INRB I.P./L-IPIMAR), Lisboa, PRT)
,
BARRENTO Sara
(Univ. Porto, Porto, PRT)
,
MARQUES Antonio
(National Inst. of Biological Resources (INRB I.P./L-IPIMAR), Lisboa, PRT)
,
TEIXEIRA Barbara
(National Inst. of Biological Resources (INRB I.P./L-IPIMAR), Lisboa, PRT)
,
ANACLETO Patricia
(National Inst. of Biological Resources (INRB I.P./L-IPIMAR), Lisboa, PRT)
,
VAZ-PIRES Paulo
(Univ. Porto, Porto, PRT)
,
VAZ-PIRES Paulo
(Univ. Porto (CIIMAR-UP), Porto, PRT)
,
NUNES Maria Leonor
(National Inst. of Biological Resources (INRB I.P./L-IPIMAR), Lisboa, PRT)
資料名:
Journal of Agricultural and Food Chemistry
(Journal of Agricultural and Food Chemistry)
巻:
57
号:
22
ページ:
10814-10824
発行年:
2009年11月25日
JST資料番号:
C0251A
ISSN:
0021-8561
CODEN:
JAFCAU
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)