文献
J-GLOBAL ID:201002265034982607
整理番号:10A0216442
近赤外インタラクタンス及び視覚反射イメージングを用いるポテトチップス中の脂肪,乾物及びアクリルアミド含量のオンラインモニタリング
On-line monitoring of fat, dry matter and acrylamide contents in potato chips using near infrared interactance and visual reflectance imaging
著者 (3件):
PEDRESCHI F.
(Departamento de Ingenieria Quimica y Bioprocesos, Pontificia Universidad Catolica de Chile, Av. Vicuna Mackenna 4860 ...)
,
SEGTNAN V.h.
(Nofima Mat AS, Osloveien. 1, N-1430 Aas, NOR)
,
KNUTSEN S.h.
(Nofima Mat AS, Osloveien. 1, N-1430 Aas, NOR)
資料名:
Food Chemistry
(Food Chemistry)
巻:
121
号:
2
ページ:
616-620
発行年:
2010年07月15日
JST資料番号:
H0766A
ISSN:
0308-8146
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)