文献
J-GLOBAL ID:201002266867915543
整理番号:10A0332356
貯蔵温度と包装条件が黒ダイズと麹の全フェノール含量と抗酸化活性に影響する
Storage temperature and packaging condition affect the total phenolic content and antioxidant activity of black soybeans and koji
著者 (4件):
HUANG Ru-Yue
(National Taiwan Univ., Taipei, TWN)
,
WANG Yen-Ju
(National Taiwan Univ., Taipei, TWN)
,
SHEEN Lee-Yan
(National Taiwan Univ., Taipei, TWN)
,
CHOU Cheng-Chun
(National Taiwan Univ., Taipei, TWN)
資料名:
International Journal of Food Science and Technology
(International Journal of Food Science and Technology)
巻:
45
号:
3
ページ:
437-443
発行年:
2010年03月
JST資料番号:
B0863A
ISSN:
0950-5423
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)