文献
J-GLOBAL ID:201002268114824637
整理番号:10A1114966
Lactobacillus delbrueckii ssp. bulgaricus OLL1073R-1で発酵したヨーグルトの摂取による老人の感染危険性の減少
Reducing the risk of infection in the elderly by dietary intake of yoghurt fermented with Lactobacillus delbrueckii ssp. bulgaricus OLL1073R-1
著者 (6件):
MAKINO Seiya
(Meiji Dairies Corp., Kanagawa, JPN)
,
IKEGAMI Shuji
(Meiji Dairies Corp., Kanagawa, JPN)
,
KUME Akinori
(Meiji Dairies Corp., Kanagawa, JPN)
,
HORIUCHI Hiroshi
(Meiji Dairies Corp., Kanagawa, JPN)
,
SASAKI Hajime
(Meiji Dairies Corp., Kanagawa, JPN)
,
ORII Naoki
(Meiji Dairies Corp., Kanagawa, JPN)
資料名:
British Journal of Nutrition
(British Journal of Nutrition)
巻:
104
号:
7
ページ:
998-1006
発行年:
2010年10月14日
JST資料番号:
B0336A
ISSN:
0007-1145
CODEN:
BJNUA
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)