文献
J-GLOBAL ID:201002268641835310
整理番号:10A1542267
凍結及び殺菌ザイフリボクサービスベリー(Amelanchier canadensis)の抗酸化活性に及ぼす加工及び貯蔵の影響
EFFECT OF PROCESSING AND STORAGE ON THE ANTIOXIDANT ACTIVITY OF FROZEN AND PASTEURIZED SHADBLOW SERVICEBERRY (AMELANCHIER CANADENSIS)
著者 (2件):
MICHALCZYK Magdalena
(Univ. Agriculture in Krakow, Krakow, POL)
,
MACURA Ryszard
(Univ. Agriculture in Krakow, Krakow, POL)
資料名:
International Journal of Food Properties
(International Journal of Food Properties)
巻:
13
号:
6
ページ:
1225-1233
発行年:
2010年11月
JST資料番号:
W1141A
ISSN:
1094-2912
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)