文献
J-GLOBAL ID:201002269736848530
整理番号:10A1015420
鉄架橋ヒアルロン酸ベースゲル/接着バリアの合成,剪断特性および均質性にpHが及ぼす効果
pH effect on the synthesis, shear properties, and homogeneity of iron-crosslinked hyaluronic acid-based gel/adhesion barrier
著者 (9件):
ISAYEVA Irada
(Food and Dug Administration (FDA), Maryland)
,
DAS Srilekha Sarkar
(Food and Dug Administration (FDA), Maryland)
,
CHANG Andrew
(Univ. Maryland, Maryland)
,
DEFOE Jacqueline
(Univ. Chicago, Illinois)
,
LUU Hoan-My Do
(Food and Dug Administration (FDA), Maryland)
,
VORVOLAKOS Katherine
(Food and Dug Administration (FDA), Maryland)
,
PATWARDHAN Dinesh
(Food and Dug Administration (FDA), Maryland)
,
WHANG Joyce
(Food and Dug Administration (FDA), Maryland)
,
POLLACK Steven
(Food and Dug Administration (FDA), Maryland)
資料名:
Journal of Biomedical Materials Research. Part B. Applied Biomaterials
(Journal of Biomedical Materials Research. Part B. Applied Biomaterials)
巻:
95
号:
1
ページ:
9-18
発行年:
2010年10月
JST資料番号:
W1372A
ISSN:
1552-4973
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)