文献
J-GLOBAL ID:201002271885063680
整理番号:10A0454780
プロバイオティク食卓オリーブ: 工業的プラントにおいてプロバイオティク株のLactobacillus paracaseiIMPC2.1を接種した発酵セット中でオリーブ表面に付着した微生物数
Probiotic table olives: Microbial populations adhering on olive surface in fermentation sets inoculated with the probiotic strain Lactobacillus paracasei IMPC2.1 in an industrial plant
著者 (5件):
DE BELLIS Palmira
(Inst. of Sciences of Food Production (ISPA), National Res. Council (CNR), Via Amendola, 122/O, 70126 Bari, ITA)
,
VALERIO Francesca
(Inst. of Sciences of Food Production (ISPA), National Res. Council (CNR), Via Amendola, 122/O, 70126 Bari, ITA)
,
SISTO Angelo
(Inst. of Sciences of Food Production (ISPA), National Res. Council (CNR), Via Amendola, 122/O, 70126 Bari, ITA)
,
LONIGRO Stella Lisa
(Inst. of Sciences of Food Production (ISPA), National Res. Council (CNR), Via Amendola, 122/O, 70126 Bari, ITA)
,
LAVERMICOCCA Paola
(Inst. of Sciences of Food Production (ISPA), National Res. Council (CNR), Via Amendola, 122/O, 70126 Bari, ITA)
資料名:
International Journal of Food Microbiology
(International Journal of Food Microbiology)
巻:
140
号:
1
ページ:
6-13
発行年:
2010年05月30日
JST資料番号:
A0434C
ISSN:
0168-1605
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
オランダ (NLD)
言語:
英語 (EN)