文献
J-GLOBAL ID:201002273050841927
整理番号:10A0501321
韓国の伝統的発酵海産物から分離した新種Kocuria atrinae
Kocuria atrinae sp. nov., isolated from traditional Korean fermented seafood
著者 (5件):
PARK Eun-Jin
(Kyung Hee Univ., Seoul, KOR)
,
KIM Min-Soo
(Kyung Hee Univ., Seoul, KOR)
,
ROH Seong Woon
(Kyung Hee Univ., Seoul, KOR)
,
JUNG Mi-Ja
(Kyung Hee Univ., Seoul, KOR)
,
BAE Jin-Woo
(Kyung Hee Univ., Seoul, KOR)
資料名:
International Journal of Systematic and Evolutionary Microbiology
(International Journal of Systematic and Evolutionary Microbiology)
巻:
60
号:
4
ページ:
914-918
発行年:
2010年04月
JST資料番号:
D0438B
ISSN:
1466-5026
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
短報
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)