文献
J-GLOBAL ID:201002273945889666
整理番号:10A0952328
三戦略的酵素反応に基づくD-アロースセンサの開発
Development of d-allose sensor on the basis of three strategic enzyme reactions
著者 (6件):
MIYANISHI Nobumitsu
(Div. of Glyco-Bioindustry, Life Sci. Res. Center, Inst. of Res. Promotion, Kagawa Univ., JPN)
,
NAKAKITA Shin-ichi
(Div. of Functional Glycomics, Life Sci. Res. Center, Inst. of Res. Promotion, Kagawa Univ., JPN)
,
SUMIYOSHI Wataru
(Div. of Glyco-Bioindustry, Life Sci. Res. Center, Inst. of Res. Promotion, Kagawa Univ., JPN)
,
OKUMA Hirokazu
(Dep. of Food Life Sciences, Fac. of Life Sci., Toyo Univ., JPN)
,
IZUMORI Ken
(Rare Sugar Res. Center, Inst. of Res. Promotion, Kagawa Univ., JPN)
,
HIRABAYASHI Jun
(Div. of Glyco-Bioindustry, Life Sci. Res. Center, Inst. of Res. Promotion, Kagawa Univ., JPN)
資料名:
Biosensors & Bioelectronics
(Biosensors & Bioelectronics)
巻:
26
号:
1
ページ:
126-130
発行年:
2010年09月15日
JST資料番号:
D0173C
ISSN:
0956-5663
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
オランダ (NLD)
言語:
英語 (EN)