文献
J-GLOBAL ID:201002274138771135
整理番号:10A1456167
全牛脂ベースショートニングに形成される粒状性の特性化
Characterization of Graininess Formed in All Beef Tallow-Based Shortening
著者 (7件):
MENG Zong
(Jiangnan Univ., Jiangsu Province, CHN)
,
LIU Yuan-Fa
(Jiangnan Univ., Jiangsu Province, CHN)
,
JIN Qing-Zhe
(Jiangnan Univ., Jiangsu Province, CHN)
,
HUANG Jian-Hua
(Jiangnan Univ., Jiangsu Province, CHN)
,
SONG Zhi-Hua
(Jiangnan Univ., Jiangsu Province, CHN)
,
WANG Feng-Yan
(Jiangnan Univ., Jiangsu Province, CHN)
,
WANG Xing-Guo
(Jiangnan Univ., Jiangsu Province, CHN)
資料名:
Journal of Agricultural and Food Chemistry
(Journal of Agricultural and Food Chemistry)
巻:
58
号:
21
ページ:
11463-11470
発行年:
2010年11月10日
JST資料番号:
C0251A
ISSN:
0021-8561
CODEN:
JAFCAU
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)