文献
J-GLOBAL ID:201002274746793273
整理番号:10A0676638
天然の緑色オリーブcv.Arbequinaを加工するためのLactobacillus pentosusスターターの単一及び組み合わせた接種の評価
Evaluation of a single and combined inoculation of a Lactobacillus pentosus starter for processing cv. Arbequina natural green olives
著者 (4件):
HURTADO Albert
(Departament de Bioquimica i Biotecnologia, Facultat d’Enologia, Univ. Rovira i Virgili, Campus Sescelades ...)
,
REGUANT Cristina
(Departament de Bioquimica i Biotecnologia, Facultat d’Enologia, Univ. Rovira i Virgili, Campus Sescelades ...)
,
BORDONS Albert
(Departament de Bioquimica i Biotecnologia, Facultat d’Enologia, Univ. Rovira i Virgili, Campus Sescelades ...)
,
ROZES Nicolas
(Departament de Bioquimica i Biotecnologia, Facultat d’Enologia, Univ. Rovira i Virgili, Campus Sescelades ...)
資料名:
Food Microbiology
(Food Microbiology)
巻:
27
号:
6
ページ:
731-740
発行年:
2010年09月
JST資料番号:
A0012B
ISSN:
0740-0020
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)