文献
J-GLOBAL ID:201002275364984717
整理番号:10A0435473
料理皿の上の芸術:食品の魅力,食事をする積極的意志,および食事の好みに対するバランスおよび色などの影響
Art on the plate: Effect of balance and color on attractiveness of, willingness to try and liking for food
著者 (4件):
ZELLNER Debra A.
(Dep. of Psychology, Montclair State Univ., Montclair, NJ 07043, USA)
,
LANKFORD Mia
(Dep. of Psychology, Montclair State Univ., Montclair, NJ 07043, USA)
,
AMBROSE Lisa
(Dep. of Psychology, Montclair State Univ., Montclair, NJ 07043, USA)
,
LOCHER Paul
(Dep. of Psychology, Montclair State Univ., Montclair, NJ 07043, USA)
資料名:
Food Quality and Preference
(Food Quality and Preference)
巻:
21
号:
5
ページ:
575-578
発行年:
2010年07月
JST資料番号:
W0038A
ISSN:
0950-3293
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)