文献
J-GLOBAL ID:201002275453802380
整理番号:10A0150504
トルコの白チーズ及びアイスクリーム試料から分離されたセレウス菌の出現率と抗菌剤耐性
Incidence and antimicrobial resistance of Bacillus cereus isolated from Turkish white cheese and ice-cream samples
著者 (3件):
CITAK S.
(Gazi Univ., Ankara, TUR)
,
GUNDOGAN N.
(Gazi Univ., Ankara, TUR)
,
ALAS Z. T.
(City of Ankara Control Lab., Ministry of Agriculture and Forestry, Ankara, TUR)
資料名:
Milchwissenschaft
(Milchwissenschaft)
巻:
65
号:
1
ページ:
52-55
発行年:
2010年
JST資料番号:
D0077A
ISSN:
0026-3788
CODEN:
MILCAD
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
ドイツ (DEU)
言語:
英語 (EN)