文献
J-GLOBAL ID:201002279546163234
整理番号:10A1141529
D-グルコースおよびD-フルクトース水溶液の沸点:グループ寄与法による実験的決定およびモデリング
Boiling point of aqueous d-glucose and d-fructose solutions: Experimental determination and modeling with group-contribution method
著者 (3件):
MAXIMO Guilherme J.
(Lab. of Extraction, Applied Thermodynamics and Equilibrium, Dep. of Food Engineering, Fac. of Food Engineering ...)
,
MEIRELLES Antonio J.A.
(Lab. of Extraction, Applied Thermodynamics and Equilibrium, Dep. of Food Engineering, Fac. of Food Engineering ...)
,
BATISTA Eduardo A.C.
(Lab. of Extraction, Applied Thermodynamics and Equilibrium, Dep. of Food Engineering, Fac. of Food Engineering ...)
資料名:
Fluid Phase Equilibria
(Fluid Phase Equilibria)
巻:
299
号:
1
ページ:
32-41
発行年:
2010年12月15日
JST資料番号:
H0635A
ISSN:
0378-3812
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
オランダ (NLD)
言語:
英語 (EN)