文献
J-GLOBAL ID:201002281104744925
整理番号:10A0013240
有機野菜類の栄養学的及び毒性学的価値 消費者感覚対科学的根拠
The nutritional and toxicological value of organic vegetables Consumer perception versus scientific evidence
著者 (5件):
HOEFKENS Christine
(Ghent Univ., Ghent, BEL)
,
VERBEKE Wim
(Ghent Univ., Ghent, BEL)
,
AERTSENS Joris
(Ghent Univ., Ghent, BEL)
,
MONDELAERS Koen
(Ghent Univ., Ghent, BEL)
,
VAN CAMP John
(Ghent Univ., Ghent, BEL)
資料名:
British Food Journal
(British Food Journal)
巻:
111
号:
10
ページ:
1062-1077
発行年:
2009年
JST資料番号:
H0159A
ISSN:
0007-070X
CODEN:
BFOJA
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)