文献
J-GLOBAL ID:201002283211920925
整理番号:10A0216408
maramaマメ粉の物理化学的,栄養的および機能的性質
Physicochemical, nutritional and functional properties of marama bean flour
著者 (4件):
MARUATONA Gaamangwe Nehemiah
(Dep. of Food Sci., Univ. of Pretoria, Lynnwood Road, Pretoria 0002, South Africa)
,
MARUATONA Gaamangwe Nehemiah
(Dep. of Food Technol., National Food Technol. Res. Center, Mpuutsane Industrial Area, Private Bag 008, Kanye, Botswana)
,
DUODU Kwaku Gyebi
(Dep. of Food Sci., Univ. of Pretoria, Lynnwood Road, Pretoria 0002, South Africa)
,
MINNAAR Amanda
(Dep. of Food Sci., Univ. of Pretoria, Lynnwood Road, Pretoria 0002, South Africa)
資料名:
Food Chemistry
(Food Chemistry)
巻:
121
号:
2
ページ:
400-405
発行年:
2010年07月15日
JST資料番号:
H0766A
ISSN:
0308-8146
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)