文献
J-GLOBAL ID:201002283883552908
整理番号:10A1033831
食品サンプルにおいてL-アスコルビン酸の選択的アッセイに対するFIA系の開発と特性化
Development and characterization of a FIA system for selective assay of L-ascorbic acid in food samples
著者 (6件):
VIG Attila
(Coll. Karoly, Eger, HUN)
,
IGLOI Attila
(Coll. Karoly, Eger, HUN)
,
ADANYI Nora
(Central Food Res. Inst., Budapest, HUN)
,
GYEMANT Gyongyi
(Univ. Debrecen, Debrecen, HUN)
,
CSUTORAS Csaba
(Coll. Karoly, Eger, HUN)
,
KISS Attila
(Coll. Karoly, Eger, HUN)
資料名:
Bioprocess and Biosystems Engineering
(Bioprocess and Biosystems Engineering)
巻:
33
号:
8
ページ:
947-952
発行年:
2010年10月
JST資料番号:
E0175D
ISSN:
1615-7591
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
ドイツ (DEU)
言語:
英語 (EN)