文献
J-GLOBAL ID:201002284173843632
整理番号:10A0469281
生物材料の加工中のクラフトリグニンとコムギグルテンの相互作用 フェノール基の役割の証拠
Interactions of Kraft Lignin and Wheat Gluten during Biomaterial Processing: Evidence for the Role of Phenolic Groups
著者 (7件):
KAEWTATIP Kaewta
(Prince of Songkla Univ., Songkhla, THA)
,
KAEWTATIP Kaewta
(UMII, Montpellier, FRA)
,
MENUT Paul
(UMII, Montpellier, FRA)
,
AUVERGNE Remi
(UMII, Montpellier, FRA)
,
TANRATTANAKUL Varaporn
(Prince of Songkla Univ., Songkhla, THA)
,
MOREL Marie-Helene
(UMII, Montpellier, FRA)
,
GUILBERT Stephane
(UMII, Montpellier, FRA)
資料名:
Journal of Agricultural and Food Chemistry
(Journal of Agricultural and Food Chemistry)
巻:
58
号:
7
ページ:
4185-4192
発行年:
2010年04月14日
JST資料番号:
C0251A
ISSN:
0021-8561
CODEN:
JAFCAU
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)