文献
J-GLOBAL ID:201002285007643095
整理番号:10A0782433
日本酒貯蔵時におけるジメチルトリスルフィド(DMTS)生成への1,2-ジヒドロキシ-5-(メチルスルフィニル)ペンタン-3-オン(DMTS-P1)の寄与
Contribution of 1,2-Dihydroxy-5-(methylsulfinyl)pentan-3-one (DMTS-P1) to the Formation of Dimethyl Trisulfide (DMTS) during the Storage of Japanese Sake
著者 (5件):
ISOGAI Atsuko
(National Res. Inst. of Brewing, Higashihiroshima, JPN)
,
KANDA Ryoko
(National Res. Inst. of Brewing, Higashihiroshima, JPN)
,
HIRAGA Yoshikazu
(Hiroshima Univ., Higashihiroshima, JPN)
,
IWATA Hiroshi
(National Res. Inst. of Brewing, Higashihiroshima, JPN)
,
SUDO Shigetoshi
(National Res. Inst. of Brewing, Higashihiroshima, JPN)
資料名:
Journal of Agricultural and Food Chemistry
(Journal of Agricultural and Food Chemistry)
巻:
58
号:
13
ページ:
7756-7761
発行年:
2010年07月14日
JST資料番号:
C0251A
ISSN:
0021-8561
CODEN:
JAFCAU
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)