文献
J-GLOBAL ID:201002286269910635
整理番号:10A0761207
ベリー類のアントシアニン類の固相抽出及びそれらの酸化防止性の評価
Solid-phase extraction of berries’ anthocyanins and evaluation of their antioxidative properties
著者 (6件):
DENEV Petko
(Inst. of Organic Chemistry with Centre of Phytochemistry - BAS, Lab. of Biologically Active Substances, 139 Ruski ...)
,
CIZ Milan
(Inst. of Biophysics of the AS CR, v.v.i., Kralovopolska 135, 612 65 Brno, CZE)
,
AMBROZOVA Gabriela
(Inst. of Biophysics of the AS CR, v.v.i., Kralovopolska 135, 612 65 Brno, CZE)
,
LOJEK Antonin
(Inst. of Biophysics of the AS CR, v.v.i., Kralovopolska 135, 612 65 Brno, CZE)
,
YANAKIEVA Irina
(Inst. of Organic Chemistry with Centre of Phytochemistry - BAS, Lab. of Biologically Active Substances, 139 Ruski ...)
,
KRATCHANOVA Maria
(Inst. of Organic Chemistry with Centre of Phytochemistry - BAS, Lab. of Biologically Active Substances, 139 Ruski ...)
資料名:
Food Chemistry
(Food Chemistry)
巻:
123
号:
4
ページ:
1055-1061
発行年:
2010年12月15日
JST資料番号:
H0766A
ISSN:
0308-8146
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)