文献
J-GLOBAL ID:201002286464548800
整理番号:10A0156300
培養液へのサリチル酸の添加と収穫後処理(温水、サリチル酸およびカルシウム浸漬処理)との組み合わせは収穫後のイチゴの果実品質を高める
Addition of salicylic acid to nutrient solution combined with postharvest treatments (hot water, salicylic acid, and calcium dipping) improved postharvest fruit quality of strawberry
著者 (3件):
SHAFIEE M.
(Dep. of Horticultural Sci., Univ. of Tehran, Karaj, IRN)
,
TAGHAVI T.s.
(Dep. of Horticultural Sci., Univ. of Tehran, Karaj, IRN)
,
BABALAR M.
(Dep. of Horticultural Sci., Univ. of Tehran, Karaj, IRN)
資料名:
Scientia Horticulturae
(Scientia Horticulturae)
巻:
124
号:
1
ページ:
40-45
発行年:
2010年02月26日
JST資料番号:
W1940A
ISSN:
0304-4238
資料種別:
逐次刊行物 (A)
発行国:
オランダ (NLD)
言語:
英語 (EN)