文献
J-GLOBAL ID:201002286860329658
整理番号:10A0083572
ポルトガルの北部で生産された伝統的発酵肉製品から分離された腸球菌間の病原性因子
Virulence factors among enterococci isolated from traditional fermented meat products produced in the North of Portugal
著者 (3件):
BARBOSA J.
(CBQF/Escola Superior de Biotecnologia, Universidade Catolica Portuguesa, Rua Dr. Antonio Bernardino de Almeida, 4200 ...)
,
GIBBS P.a.
(CBQF/Escola Superior de Biotecnologia, Universidade Catolica Portuguesa, Rua Dr. Antonio Bernardino de Almeida, 4200 ...)
,
TEIXEIRA P.
(CBQF/Escola Superior de Biotecnologia, Universidade Catolica Portuguesa, Rua Dr. Antonio Bernardino de Almeida, 4200 ...)
資料名:
Food Control
(Food Control)
巻:
21
号:
5
ページ:
651-656
発行年:
2010年05月
JST資料番号:
W0246A
ISSN:
0956-7135
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)