文献
J-GLOBAL ID:201002287088035232
整理番号:10A0625667
標準化ザクロ果皮エキスの抗細菌,抗炎症及び抗アレルギー活性
Antibacterial, anti-inflammatory and anti-allergic activities of standardised pomegranate rind extract
著者 (5件):
PANICHAYUPAKARANANT P.
(Dep. of Pharmacognosy and Pharmaceutical Botany, Fac. of Pharmaceutical Sciences, Prince of Songkla Univ., Hat-Yai ...)
,
PANICHAYUPAKARANANT P.
(Phytomedicine and Pharmaceutical Biotechnology Res. Center, Fac. of Pharmaceutical Sciences, Prince of Songkla Univ. ...)
,
TEWTRAKUL S.
(Dep. of Pharmacognosy and Pharmaceutical Botany, Fac. of Pharmaceutical Sciences, Prince of Songkla Univ., Hat-Yai ...)
,
TEWTRAKUL S.
(Phytomedicine and Pharmaceutical Biotechnology Res. Center, Fac. of Pharmaceutical Sciences, Prince of Songkla Univ. ...)
,
YUENYONGSAWAD S.
(Dep. of Pharmacognosy and Pharmaceutical Botany, Fac. of Pharmaceutical Sciences, Prince of Songkla Univ., Hat-Yai ...)
資料名:
Food Chemistry
(Food Chemistry)
巻:
123
号:
2
ページ:
400-403
発行年:
2010年11月15日
JST資料番号:
H0766A
ISSN:
0308-8146
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)