文献
J-GLOBAL ID:201002287724546013
整理番号:10A0489539
コイ(Cyprinus carpio)のミオシンの熱変性とアクチンの塩誘発変性のクエン酸ナトリウムによる抑制
Suppression of thermal denaturation of myosin and salt-induced denaturation of actin by sodium citrate in carp (Cyprinus carpio)
著者 (2件):
KUWAHARA Koichi
(Food Sci. and Technol. Section, Nagasaki Prefectural Inst. of Fisheries, Nagasaki, Nagasaki 851-2213, JPN)
,
KONNO Kunihiko
(Lab. of Marine Food Sci., Fac. of Fisheries Sciences, Hokkaido Univ., Hakodate, Hokkaido 041-8611, JPN)
資料名:
Food Chemistry
(Food Chemistry)
巻:
122
号:
4
ページ:
997-1002
発行年:
2010年10月15日
JST資料番号:
H0766A
ISSN:
0308-8146
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)