文献
J-GLOBAL ID:201002289819964672
整理番号:10A0076150
キャベツの外側の葉からの抗酸化性食物繊維粉末の生産
Production of antioxidant dietary fibre powder from cabbage outer leaves
著者 (3件):
NILNAKARA Sivarin
(King Mongkut’s Univ. Technol. Thonburi, Bangkok, THA)
,
CHIEWCHAN Naphaporn
(King Mongkut’s Univ. Technol. Thonburi, Bangkok, THA)
,
DEVAHASTIN Sakamon
(King Mongkut’s Univ. Technol. Thonburi, Bangkok, THA)
資料名:
Food and Bioproducts Processing
(Food and Bioproducts Processing)
巻:
87
号:
4
ページ:
301-307
発行年:
2009年12月
JST資料番号:
W0512A
ISSN:
0960-3085
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
オランダ (NLD)
言語:
英語 (EN)