文献
J-GLOBAL ID:201002290299407579
整理番号:10A0054219
HS-MS(ヘッドスペース質量分光)e-ノーズによるワイン分析におけるモデル移動に合成ワインの利用
Use of synthetic wine for models transfer in wine analysis by HS-MS e-nose
著者 (5件):
VERA L.
(Analytical Chemistry of Wine and Food Res. Group, Departament de Quimica Analitica i Quimica Organica, Unitat ...)
,
MESTRES M.
(Analytical Chemistry of Wine and Food Res. Group, Departament de Quimica Analitica i Quimica Organica, Unitat ...)
,
BOQUE R.
(Chemometrics, Qualimetrics and Nanosensors Res. Group, Departament de Quimica Analitica i Quimica Organica, Unitat ...)
,
BUSTO O.
(Analytical Chemistry of Wine and Food Res. Group, Departament de Quimica Analitica i Quimica Organica, Unitat ...)
,
GUASCH J.
(Analytical Chemistry of Wine and Food Res. Group, Departament de Quimica Analitica i Quimica Organica, Unitat ...)
資料名:
Sensors and Actuators. B. Chemical
(Sensors and Actuators. B. Chemical)
巻:
143
号:
2
ページ:
689-695
発行年:
2010年01月07日
JST資料番号:
T0967A
ISSN:
0925-4005
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
オランダ (NLD)
言語:
英語 (EN)