文献
J-GLOBAL ID:201002291950925482
整理番号:10A0190114
頻繁に消費される果物及び野菜中のカロチノイドの定量のための3種類の吸光分光分析法の比較
Comparison of 3 Spectrophotometric Methods for Carotenoid Determination in Frequently Consumed Fruits and Vegetables
著者 (6件):
BIEHLER Eric
(Centre de Rech. Public-Gabriel Lippmann, Belvaux, LUX)
,
BIEHLER Eric
(Saarland Univ., Homburg/Saar, DEU)
,
MAYER Frederic
(Centre de Rech. Public-Gabriel Lippmann, Belvaux, LUX)
,
HOFFMANN Lucien
(Centre de Rech. Public-Gabriel Lippmann, Belvaux, LUX)
,
KRAUSE Elmar
(Saarland Univ., Homburg/Saar, DEU)
,
BOHN Torsten
(Centre de Rech. Public-Gabriel Lippmann, Belvaux, LUX)
資料名:
Journal of Food Science
(Journal of Food Science)
巻:
75
号:
1
ページ:
C55-C61
発行年:
2010年01月
JST資料番号:
C0005A
ISSN:
0022-1147
CODEN:
JFDSAZ
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)