文献
J-GLOBAL ID:201002292815443962
整理番号:10A0145338
マグロキャンデー製品における生体アミン含量,ヒスタミン形成細菌及びカツオの偽和
Biogenic amines content, histamine-forming bacteria and adulteration of bonito in tuna candy products
著者 (7件):
HWANG Chiu-chu
(Dep. of Food Sci., National Taiwan Ocean Univ., Keelung, Taiwan, TWN)
,
LEE Yi-chen
(Dep. of Seafood Sci., National Kaohsiung Marine Univ., Kaohsiung, Taiwan, TWN)
,
HUANG Yu-ru
(Dep. of Food Sci., National Penghu Univ., Penghu, Taiwan, TWN)
,
LIN Chia-ming
(Dep. of Seafood Sci., National Kaohsiung Marine Univ., Kaohsiung, Taiwan, TWN)
,
SHIAU Chyuan-yuan
(Dep. of Food Sci., National Penghu Univ., Penghu, Taiwan, TWN)
,
HWANG Deng-fwu
(Dep. of Food Sci., National Taiwan Ocean Univ., Keelung, Taiwan, TWN)
,
TSAI Yung-hsiang
(Dep. of Seafood Sci., National Kaohsiung Marine Univ., Kaohsiung, Taiwan, TWN)
資料名:
Food Control
(Food Control)
巻:
21
号:
6
ページ:
845-850
発行年:
2010年06月
JST資料番号:
W0246A
ISSN:
0956-7135
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)