文献
J-GLOBAL ID:201002292836635373
整理番号:10A0157030
食品分析及びフードミクスへのキャピラリーエレクトロマイグレーション法の適用における最近の進歩
Recent advances in the application of capillary electromigration methods for food analysis and Foodomics
著者 (5件):
HERRERO Miguel
(CSIC, Madrid, ESP)
,
HERRERO Miguel
(Universidad Autonoma de Madrid, Madrid, ESP)
,
GARCIA-CANAS Virginia
(CSIC, Madrid, ESP)
,
SIMO Carolina
(CSIC, Madrid, ESP)
,
CIFUENTES Alejandro
(CSIC, Madrid, ESP)
資料名:
Electrophoresis
(Electrophoresis)
巻:
31
号:
1
ページ:
205-228
発行年:
2010年01月
JST資料番号:
A0626B
ISSN:
0173-0835
CODEN:
ELCTDN
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
文献レビュー
発行国:
ドイツ (DEU)
言語:
英語 (EN)