文献
J-GLOBAL ID:201002293082599436
整理番号:10A0582471
Aphanothece microscopica Nageliにより生成された単細胞タンパク質の栄養的評価
Nutritional evaluation of single-cell protein produced by Aphanothece microscopica Naegeli
著者 (5件):
ZEPKA Leila Queiroz
(Food Sci. and Technol. Dep., Federal Univ. of Santa Maria, UFSM, 97105-900 Santa Maria-RS, BRA)
,
JACOB-LOPES Eduardo
(School of Agricultural Engineering, Federal Univ. of Pelotas, UFPel, 96010-900 Pelotas-RS, BRA)
,
GOLDBECK Rosana
(School of Chemistry and Food, Federal Univ. of Rio Grande, FURG, 96201-900 Rio Grande-RS, BRA)
,
SOUZA-SOARES Leonor Almeida
(School of Chemistry and Food, Federal Univ. of Rio Grande, FURG, 96201-900 Rio Grande-RS, BRA)
,
QUEIROZ Maria Isabel
(School of Chemistry and Food, Federal Univ. of Rio Grande, FURG, 96201-900 Rio Grande-RS, BRA)
資料名:
Bioresource Technology
(Bioresource Technology)
巻:
101
号:
18
ページ:
7107-7111
発行年:
2010年09月
JST資料番号:
A0390B
ISSN:
0960-8524
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)