文献
J-GLOBAL ID:201002293974785137
整理番号:10A1039869
酵素支援溶媒抽出法と超臨界二酸化炭素法によるホタテガイ(Patinopecten yessoensis)内臓からの脂質の抽出
Extraction of lipid from scallop (Patinopecten yessoensis) viscera by enzyme-assisted solvent and supercritical carbon dioxide methods
著者 (9件):
ZHOU Da-Yong
(Dalian Polytechnic Univ., Dalian, CHN)
,
ZHU Bei-Wei
(Dalian Polytechnic Univ., Dalian, CHN)
,
TONG Lei
(Dalian Polytechnic Univ., Dalian, CHN)
,
WU Hai-Tao
(Dalian Polytechnic Univ., Dalian, CHN)
,
QIN Lei
(Dalian Polytechnic Univ., Dalian, CHN)
,
TAN Hui
(Dalian Polytechnic Univ., Dalian, CHN)
,
CHI Ya-Li
(Dalian Polytechnic Univ., Dalian, CHN)
,
QU Jing-Ya
(Dalian Polytechnic Univ., Dalian, CHN)
,
MURATA Yoshiyuki
(Okayama Univ., Okayama, JPN)
資料名:
International Journal of Food Science and Technology
(International Journal of Food Science and Technology)
巻:
45
号:
9
ページ:
1787-1793
発行年:
2010年09月
JST資料番号:
B0863A
ISSN:
0950-5423
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)